24 Nisan 2012 Salı

Amerikan mutfak modelleri

Evinizde ister geniş alanınız olsun, ister dar. Eğer amerikan mutfak sevenlerden biriyseniz, ne kadar alana sahip olduğunuzun hiçbir önemi yok. Her alana uyacak tarzda amerikan mutfak modelleri yapılabiliyor. Bunun için yapmanız gereken tek şey, mutfak dolaplarının tarzını ve renklerini seçmenizdir. Sonrasında ise mutfağı süsleyecek dekoratif eşyalar yeterli olacaktır. Amerikan mutfak modelleri için İkea ve Koçtaş gibi dekorasyon ürünleri satan yerlere göz atıp, fikir edinebilirsiniz.





23 Nisan 2012 Pazartesi

Amerikan Mutfak Dekorasyonu

Amerikan mutfak demek, mutfağın salon ya da oda ile birleşik olması durumudur. Yani kapısı olan bir mutfak yerine, salonun içinde mutfağın yer alması durumudur. Amerikan mutfak genellikle insanlar tarafından tercih edilmese de, keyifli ev arayanlar insanlar tarafından büyük ilgi görmektedir. Evin hem daha hoş görünmesini sağlar, hem de kolay ve pratik yemek yeme imkanı sunar. Amerikan mutfak dekorasyonu denildiğinde akla gelen ilk şey, mutfak dolaplarının rengi, amerikan mutfağın nasıl bir bara sahip olduğudur. Aşağıdaki fotoğraflardan amerikan mutfak dekorasyonu hakkında fikir edinebilirsiniz.

 Yukarıdaki mutfak modeli, İstikbal'in son moda mutfak modelleri için çıkardığı örneklerden biridir. Siyah mutfak sevenler için son derece şık bir tarza sahip.


Geniş salonunuz varsa, fotoğraftaki gibi bir mutfağa sahip olabilirsiniz. Böylece hem evin genişliğinin hem de amerikan mutfağın keyfini sürebilirsiniz.
 Salonum küçük ama amerikan mutfak dekorasyonu istiyorum diyenlerdenseniz, bu mutfak tam size göre. Hem ufak, hem de aynı zamanda amerikan mutfağın tadını çıkarmanıza yardımcı oluyor. Ayrıca oldukça şirin bir salon yapısına sahip.
 Yukarıdaki fotoğraf, biraz daha iddaalı mutfak sevenlere hitap ediyor. Eski ile yeninin vermiş olduğu modernliği eskitilmiş mutfak şeklinde gösteren amerikan mutfak modeli, Osmanlı'yı andırmıyor değil.
                                     
 Yine modern mutfak sevenler için şık bir tarz daha! Siyah bar sandalyeleri ile süslenmiş, bar havası verilmiş modern mutfak örneği.

Küçük alanım var ama tarzım olsun diyenler için güzel bir mutfak modeli fikri daha! 2 tane bar sandalyesi alarak, bar ya da set yaptırdığınız zaman güzel bir amerikan mutfağa sahip olabilirsiniz.
Son zamanlarda hızla yükselen sitelerin mutfaklarına benzemekle birlikte çok şık mutfak dolaplarına sahip. Aynı zamanda stili olan bir amerikan mutfak dekorasyonu diyebiliriz.